ΠΑΡΑΛΙΕΣ

banner imagebanner image

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ

 

Η παραλία της Καλογριάς είναι μία εκτεταμένη αμμώδης παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά. Είναι γνωστή και ως παραλία του Ζορμπά, καθώς εκεί έζησαν ο Νίκος Καζαντζάκης και ο Αλέξης Ζορμπάς. Αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και όμορφες παραλίες της Μεσσηνίας. Πρόκειται για μία οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες, που προσελκύει πλήθος επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας σε κάποιο από τα παρακείμενα beach bar, να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ και να απολαύσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Μόλις 5 χλμ. από την Στούπα βρίσκεται η πανέμορφη αμμώδης παραλία του Αγίου Δημητρίου. Στην παραλία υπάρχουν πολλά δέντρα για σκιά καθώς και καφετέριες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας.

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΕΑ

 

Η παραλία του φονέα, είναι μία από τις πιο γνωστές «άγνωστες» παραλίες. Κατηφορίζοντας έναν χωματόδρομο, θα βρεθείτε σε έναν μικρό παράδεισο, με γαλαζοπράσινα νερά, λευκό βότσαλο και βράχους να προσφέρουν φυσική σκιά.

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ


Λίγα χιλιόμετρα μετά την Καρδαμύλη καθώς κατευθύνεστε προς Λακωνία, θα βρείτε στο δεξί σας χέρι έναν υπέροχο κόλπο με γαλαζοπράσινα νερά, ο οποίος συνηθίζεται να ονομάζεται παραλία Δελφίνια. Η παραλία αποτελείται από άμμο και λεπτό βότσαλο, και έχει σχεδόν πάντα ήρεμα νερά, αφού την προστατεύει ο κόλπος. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μέσω χωματόδρομου. Το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει 300 μέτρα πριν την παραλία, από όπου και πρέπει να συνεχίσετε με τα πόδια.